Kids Slapen


nachtlampje

Slaaptrainer, kinderwekker en nachtlampje

De Zazu Sam slaaptrainer en nachtlampje is echt een uitkomst om kindjes te helpen te leren wanneer het tijd is om op te staan zodat ze papa’s en mama’s dus niet om 6 uur al wakker maken ;-). Als je kindje gaat slapen sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Je stelt Sam het schaap in op de tijd dat je kindje mag opstaan en als je kindje voor tijd wakker is, laat Sam precies zien hoe lang het nog duurt voordat je kindje op mag staan doordat het scherm op zijn buik van kleur verandert. Om aan te geven hoe lang het precies duurt zullen de 12 sterretjes 1 voor 1 verdwijnen, en zo de 30 minuten aftellen. Zodra je kind op mag staan opent Sam zijn ogen, het scherm kleurt groen en er verschijnt een zon op het scherm.

Het heeft ons ontzettend geholpen om Thijs het besef van tijd te leren, ik kan het iedere moeder aanraden. Het enige minpunt vond ik dat het schermpje al een half uur voor tijd om op te staan op licht, dit kan je niet instellen naar 5 minuten bijvoorbeeld, want echt niet dat Thijs nog een half uur gaat wachten.

Antoinette

Knuffel en nachtlampje in 1

Het Sumer Slumber Buddy Luna Lamb babyprojector (er zijn ook andere dieren) met 5 verschillende muziekjes, natuurgeluiden en hartslag geluiden. Het lammetje straalt drie verschillende rustgevende kleuren uit: rood, groen en blauw en beeld een sterrenhemel af op het plafond. Het is een knuffel en nachtlampje in 1. Wat een plezier hebben al mijn nichtjes, neefjes, vriendjes en vriendinnetjes hiervan.

Jojo

18 onmisbare tips als je gaat vliegen met je baby of peuter

Vliegen met je kindje is spannend, zo niet stressvol, maar met deze checklist samengesteld door echte travel mama’s wordt vliegen een […]

lees meer

tip van de week


Groeipijn kind

Wat je kunt doen tegen de groeipijnen van je kindje is een ‘groeipijn olie’ maken om mee te masseren. Als […]

lees meer

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best