heart_image

Over Tassie


De mama achter Mommy Knows Best

Dagenlang heb ik, Natasha van den Brand Horninge, mama van Day (3) en Tyler (1) gezocht naar de beste oplossing voor Day haar obstipatie probleem toen ze pas 1 jaar was. Day had heel erg last van de bijwerkingen van de medicijnen die de huisarts had voorgeschreven en ik was ten einde raad. Ik vond Godzijdank het verlossende advies van een medemama op een forum uit het jaar 2000. Frustrerend bedacht ik me dat dit toch anders moest kunnen, er moet toch een makkelijkere manier zijn om informatie te vinden. Kan ik niet een plek creëeren waar alle tips van mama’s en aanstaande mama’s samenkomen zodat we elkaar op die manier kunnen helpen en dus het moederschap wat makkelijker kunnen maken? Zo is mijn idee voor ‘Mommy Knows Best’ ontstaan hét kids tips & tricks platform voor en door mama’s.

Let’s get personal

Ik, Tassie ben 39 jaar en ik ben opgegroeid in de Beemster, een polder in Noord Holland. Na het VWO verruilde ik het platteland voor de grote stad Amsterdam om hier Communicatiewetenschap te gaan studeren aan de UvA. Naast mijn studie werkte ik in café de Pilsvogel te Amsterdam en hier werd ik in 2006 aangesproken en gevraagd om een screentest te doen voor de belspellen die destijds nog op tv waren. Ik was toen net aan het afstuderen dus ik kon hierna meteen aan de slag als presentatrice bij SBS6 en daarna presenteerde ik House Vision en Health Angels bij RTL 4 en 5. Omdat het programma Health Angels helaas stopte ging ik een half jaar reizen door Centraal Amerika om hier vrijwilligerswerk te doen op een kleuterschool en om mijn Spaans te verbeteren. In Nicaragua werkte ik voor Small Steps Project mee aan een prachtige documentaire over kinderen die daar wonen op de vuilnisbelten om zo donaties te werven.

House Vision

Nadat ik terug kwam ik Nederland hoorde ik dat Tim Immers –waar ik House Vision mee had gepresenteerd– een restaurant ging openen. Ik besloot mijn oude passie weer op te pakken voor eventjes en ging aan de slag bij Tim zijn ‘Bar Moustache’. Ik vond het weer té leuk en al gauw werd ik bedrijfsleidster en dit heb ik 3 jaar gedaan. Hierna werd ik bedrijfsleidster bij Vondelpark3, het prachtige oude filmmuseum in het Amsterdamse Vondelpark. Een cadeautje om hier te mogen werken, maar helaas was ik hier niet gelukkig. Ondertussen was ik met mijn grote liefde al een tijdje aan het oefenen om kindjes te krijgen. Ik besloot te stoppen bij Vondelpark3 en 2 weken na mijn laatste werkdag was ik zwanger. Toen Day 1 werd, raakte ik zwanger van Tyler en toen Tyler 1 jaar werd, was Mommy Knows Best geboren ;-).

Nieuwe tips

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle updates en van alle leuke nieuwe tips, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Volg Mommy Knows Best ook op social media, op Instagram en Facebook en mis niets. Maar vooral, mail jouw beste tips naar info@mommyknowsbest.nl om zo andere mama’s te helpen want zonder jou kan Mommy Knows Best niet bestaan.

Liefs Tassie