Tags


darmkrampjes

Fijne voedingsfles bij darmkrampjes, reflux (rechtop voeden)

Philips/avent heeft een hele handige startersset met 4 voedingsflessen speciaal anti-colic ‘airfree’ ventiel om de lucht uit de fles te halen. Je kan hierdoor ook rechtop voeden wat fijn is bij reflux. Het helpt dus ook darmkrampjes, boertjes en winderigheid te voorkomen. Ik vind het een hele fijne fles! Bij mijn 1e kindje had ik de Dr. Brown, maar deze is fijner, de speen van de fles blijft ook vol met melk zonder lucht en het rechtop voeden vind ik heel erg prettig. Vooral handig als je kindje groot genoeg is om zelf de fles vast te houden.

Fiona

Deze fles heeft de Baby innovatie award 2019 gewonnen

Probiotica bij krampjes

Hele dagen en nachten zijn we in de weer geweest vanwege darmkrampjes.
Na alles geprobeerd te hebben; fiets bewegingen maken met de beentjes, warm kruikje (kipkep Woller), bij me dragen, Infalcol, borstvoeding minder snel laten lopen waardoor er minder lucht mee komt – zie borstvoeding overproductie. Zijn we naar de osteopaat gegaan met ons kleine meisje en daar kreeg zij Ortiflor Start voorgeschreven een probiotica dat je ook al in je laatste weken van de zwangerschap kan gebruiken. Wat mij betreft het enige dat echt werkt! Ik zou het iedereen aanraden. Krampjes horen er erbij en dat is gewoon zwaar, erken dat, benoem dat. Maar je hoeft niet zo lang met een huilende baby rond te lopen als ik.

Eline

Buikkrampjes

Cinababy van VSM is een homeopatisch middel dat bij onze kleine goed hielp tegen darmkrampjes.

Claudia

Darmkrampjes bij je baby

Baby ‘temperaturen’. Het geeft vaak het extra duwjte dat ze nodig hebben om de lucht of poep uit de pijnlijke darmpjes te krijgen.

Maaike

18 onmisbare tips als je gaat vliegen met je baby of peuter

Vliegen met je kindje is spannend, zo niet stressvol, maar met deze checklist samengesteld door echte travel mama’s wordt vliegen een […]

lees meer

tip van de week


Groeipijn kind

Wat je kunt doen tegen de groeipijnen van je kindje is een ‘groeipijn olie’ maken om mee te masseren. Als […]

lees meer

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best