Mommy (to be)


draagzak

Cover draagzak/draagdoek

Super handig deze draagcover want je kan je eigen gewone jas aan en je kind kan toch in de draagzak mee naar buiten bij koud weer. De draagcover doe je over de draagzak en zo hou je je kindje warm, echt ideaal. Je maakt het vast met een kleine gesp rond de schouderbanden van je draagzak. Er zit ook een geïntegreerd mutsje bij om de nek van je kindje warm te houden, top ding.

Fatimah

HIER vind je verschillende draagcovers.

draagcover

Draagzak die iedereen past

Deze draagzak Bondolino plus one size past ook als je een heupomtrek van 155 cm hebt! Ook is het voor je kindje tot 20 kilo. Dit is echt een fijne draagzak voor als  je wat zwaarder bent, of je kindje dus ;-). Hij is er ook in een leuk zebra printje.

Marieke

Draagzak vanaf de geboorte

Ik ben erg enthousiast over de Tula free to grow draagzak. Geen gedoe met knopen en er tegelijkertijd voor zorgen dat je kindje op zijn plek blijft zitten, zoals bij een draagdoek. De free to grow is een ergonomische draagzak, is erg gemakkelijk om te doen en is vanaf de geboorte te gebruiken. Ook is deze te verstellen zodat je de draagzak kan gebruiken als je kindje groter wordt (tot maximaal 4 jaar / 22 kg).

Mandy

Minimonkey Sling

Een goede aanschaf vind ik de Minimonkey Sling. Ik gebruik zelf geen draagzak/draagdoek omdat ik te snel last krijg van mijn rug. Deze Minimonkey sling is een kleine en relatief goedkope drager voor kleine stukjes. Met name de eerste weken tijdens de buikkrampjes kan de baby lekker dichtbij je zijn en heb je ook af en toe je handen vrij. Ook kan hij mee onder de douche. Ook handig wanneer de baby even niet wil/kan slapen/spelen en je wil toch wat handen vrij hebben voor de oudste! Hij is super licht en je kan hem altijd in je luiertas doen.

Sharita

Een draagzak voor als je snel last hebt van je schouders

Met de MiniMonkey babydrager Dynamic draag je het gewicht van je baby niet op je schouders, maar op 2 horizontale banden; een heupband en een band die op je onderrug steunt. Door deze twee horizontale banden wordt de baby naar je toe gedragen (ipv dat het hangt in de babydrager) en draag je het gewicht van je kind precies op het punt waar je het sterkst bent, op je buik en heupen. Ik heb eerlijk gezegd geen ervaring met deze draagzak, maar ik hoor graag wat jouw ervaringen ermee zijn. Ik heb zelf altijd snel last van mijn schouders dus ik ben benieuwd.

Liefs Tassie

Tip bij Ergobaby draagzak

De Ergobaby draagzak vind ik sowieso een heel fijne draagzak. Indien je er al 1 hebt dan is de all weathercover tegen regen met een polar fleece binnenkant ook echt super handig.

Odile

Fijne draagzak

Ik zweer bij de draagzak van Tula, super comfortabel en papa proof. Ik weiger een duo kinderwagen, dus wissel ik af, eentje in de doek, de ander in de kar. Bij de Tula draagzak kan je kindje er meteen vanaf de geboorte in zonder verkleinkussen. Ik heb er heel Thailand mee doorgetrokken en geen klachten!

Barbara

18 onmisbare tips als je gaat vliegen met je baby of peuter

Vliegen met je kindje is spannend, zo niet stressvol, maar met deze checklist samengesteld door echte travel mama’s wordt vliegen een […]

lees meer

tip van de week


Groeipijn kind

Wat je kunt doen tegen de groeipijnen van je kindje is een ‘groeipijn olie’ maken om mee te masseren. Als […]

lees meer

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best