Kids Onderweg


draagzak

Draagzak vanaf de geboorte

Ik ben erg enthousiast over de Tula free to grow draagzak. Geen gedoe met knopen en er tegelijkertijd voor zorgen dat je kindje op zijn plek blijft zitten, zoals bij een draagdoek. De free to grow is een ergonomische draagzak, is erg gemakkelijk om te doen en is vanaf de geboorte te gebruiken. Ook is deze te verstellen zodat je de draagzak kan gebruiken als je kindje groter wordt (tot maximaal 4 jaar / 22 kg).

Mandy

Minimonkey Sling

Een goede aanschaf vind ik de Minimonkey Sling. Ik gebruik zelf geen draagzak/draagdoek omdat ik te snel last krijg van mijn rug. Deze Minimonkey sling is een kleine en relatief goedkope drager voor kleine stukjes. Met name de eerste weken tijdens de buikkrampjes kan de baby lekker dichtbij je zijn en heb je ook af en toe je handen vrij. Ook kan hij mee onder de douche. Ook handig wanneer de baby even niet wil/kan slapen/spelen en je wil toch wat handen vrij hebben voor de oudste! Hij is super licht en je kan hem altijd in je luiertas doen.

Sharita

Een draagzak voor als je snel last hebt van je schouders

Met de MiniMonkey babydrager Dynamic draag je het gewicht van je baby niet op je schouders, maar op 2 horizontale banden; een heupband en een band die op je onderrug steunt. Door deze twee horizontale banden wordt de baby naar je toe gedragen (ipv dat het hangt in de babydrager) en draag je het gewicht van je kind precies op het punt waar je het sterkst bent, op je buik en heupen. Ik heb eerlijk gezegd geen ervaring met deze draagzak, maar ik hoor graag wat jouw ervaringen ermee zijn. Ik heb zelf altijd snel last van mijn schouders dus ik ben benieuwd.

Liefs Tassie

Tip bij Ergobaby draagzak

De Ergobaby draagzak vind ik sowieso een heel fijne draagzak. Indien je er al 1 hebt dan is de all weathercover tegen regen met een polar fleece binnenkant ook echt super handig.

Odile

Fijne draagzak

Ik zweer bij de draagzak van Tula, super comfortabel en papa proof. Ik weiger een duo kinderwagen, dus wissel ik af, eentje in de doek, de ander in de kar. Bij de Tula draagzak kan je kindje er meteen vanaf de geboorte in zonder verkleinkussen. Ik heb er heel Thailand mee doorgetrokken en geen klachten!

Barbara

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best

tip van de week


Bevalling met Tens apparaat

Beval met een TENS apparaat! Waarschijnlijk al veel gehoord, maar toch kom ik veel mama’s tegen die er nog nooit […]

lees meer

Haaruitval na de zwangerschap: dé tips voor iedere mama

Vallen je haren zo’n 2 tot 4 maanden na je zwangerschap bij bossen uit? Geen paniek, mama’s! Haarverlies na je […]

lees meer

Heb jij een tip?

Stuur het in!