Kids Onderweg


babyfoon

Babyfoon met camera onder de €100

Top babyfoon met camera voor €79 si de VB603, de accu gaat lang mee en het beeld is goed. Kortom hij doet wat hij moet doen en dat doet hij goed. Het is een handige lichte babyfoon die ook makkelijk mee te nemen is.

Toddler/peuter monitor

Super handig de Toddler Monitor geeft je een melding als je kind de slaapkamer of een andere veilige ruimte verlaten heeft. Als je kindje wat groter is, heb je niet echt meer een babyfoon, dan is deze echt fijn! Want je wilt ook niet de deur op slot doen van de kamer van je kindje. Je hangt de toddler monitor aan de deurknop en kan hem dan activeren met je telefoon. Hij wordt ook vaak gebuikt voor kindjes met down syndroom of mensen met Alzheimer, ook handig voor slaapwandelaars.

Lucy

De beste babyfoon

De Luvion Prestige Touch 2 is volgens de Consumentenbond de beste beeld babyfoon van 2018, voor dit soort dingen ben ik dus lid van de Consumentenbond ;-). Hij is te koop vanaf €220. Een leuk weetje is dat Luvion is opgericht door 2 technische vaders, 2 broers. De Prestige Touch 2 heeft een heel groot scherm, 7 inch en je kan er meerdere camera’s op aansluiten, handig dus bij broertjes en zusjes. De beeld en geluid babyfoon heeft een scan optie waarbij het scherm uitschakelt en 5 seconden aan gaat als hij iets waarneemt, heel handig als je niet kan slapen door het licht van het display zoals ik, ik dek het scherm altijd af met een washandje. Een minpuntje aan deze babyfoon is dat de batterij maar 3 uurtjes mee gaat.

Liefs Tassie

Babyfoon app

Mega handig is de Babyfoon 3G app, de babyfoon voor onderweg. We gebruiken deze app super vaak, wat een uitkomst, geen gesleep met babyfoons en als je je telefoon graag bij je wil houden dan kan je bijvoorbeeld de iPad bij je kindje neerzetten. Hij kost €3,95.

Liefs Tassie

18 onmisbare tips als je gaat vliegen met je baby of peuter

Vliegen met je kindje is spannend, zo niet stressvol, maar met deze checklist samengesteld door echte travel mama’s wordt vliegen een […]

lees meer

tip van de week


Groeipijn kind

Wat je kunt doen tegen de groeipijnen van je kindje is een ‘groeipijn olie’ maken om mee te masseren. Als […]

lees meer

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best