Kids Slapen


energydots tegen stralingen

Energy dots tegen straling, elektromagnetische frequenties (wifi etc)

We worden omringd door straling, zogenaamde elektromagnetische frequenties (EMF’s) door onze telefoons, computers, tablets en wifi en een ‘Energydot‘ houdt deze constante blootstelling aan straling tegen, echt een geweldig product.

Er heerst toenemende bezorgdheid dat onze constante hoge blootstelling aan EMF’s van invloed is op ons slaappatroon, onze dagelijkse prestaties en ernstige gezondheidseffecten op de lange termijn tot gevolg kan hebben. Een Energydot is een klein magneetje, een stickertje dat de onnatuurlijke door mensen gecreëerde EMF’s ombuigt naar een natuurlijke frequentie. Je kan de Energydot  overal op kan plakken, meubels, telefoon, halsband van je huisdier, sieraden etc.

Ik heb de Energydots gekocht bij de Soulsisters, een ‘Vitamin store’ op de Elandsgracht in Amsterdam en op de achterkant van mijn telefoon geplakt en op de wifi router. Voor €55 heb je 2 energydots, en ze hebben voor €85 een slaapmatje handig voor je kindje bijvoorbeeld, er zijn ook armbandjes met een energydot en ik geloof ook hangertjes. Je kan ze natuurlijk ook hier online kopen, maar ik vind het prettig om alle informatie nog even te horen en om de dots even te ‘voelen’ omdat er verschillende energydots zijn. Sinds ik de energydot achter op mijn telefoon heb geplakt, ben ik beter gaan slapen en voel ik me meer geaard. Kortom het is aan te raden om je hierin te verdiepen mama’s want nu met de komst van 4G (LTE) zijn er al meer dan 1300 masten bijgekomen en meer masten betekent meer straling.

Liefs Tassie

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best

tip van de week


Babyvoeding stomen en blenden

De Philips Avent stomer en blender is mijn beste aankoop geweest voor mijn kindje. Door het eten eerst te stomen […]

lees meer

Luke is een prematuur kindje, maar van hechtingsproblemen is geen sprake: De kracht van buidelen

Toen kleine Luke 7 weken jong was en 2 weekjes thuis uit het ziekenhuis sprak ik de kersverse papa en […]

lees meer

Heb jij een tip?

Stuur het in!