Kids Slapen


slaaptrainer

Peuter komt steeds uit bed/vroeg wakker

Een aanrader is de ‘Sam Slaaptrainer’ voor als je kindje midden in de nacht uit bed komt of veel ste vroeg wakker is in de ochtend. Het is een slaaptrainer en nachtlampje in 1. Als Sam het schaap zijn ogen dicht doet en zijn buikje rood wordt, is het tijd om te gaan slapen. Als je kindje op mag staan, gaan Sam zijn ogen open, wordt zijn busje groen en verschijnt er een zonnetje. Heel handige kinder wekker en echt een top oplossing voor de vroeg wakker zijn kindjes.

Slaaptrainer, kinderwekker en nachtlampje

De Zazu Sam slaaptrainer en nachtlampje is echt een uitkomst om kindjes te helpen te leren wanneer het tijd is om op te staan zodat ze papa’s en mama’s dus niet om 6 uur al wakker maken ;-). Als je kindje gaat slapen sluit Sam het schaap zijn ogen en wordt het scherm rood. Je stelt Sam het schaap in op de tijd dat je kindje mag opstaan en als je kindje voor tijd wakker is, laat Sam precies zien hoe lang het nog duurt voordat je kindje op mag staan doordat het scherm op zijn buik van kleur verandert. Om aan te geven hoe lang het precies duurt zullen de 12 sterretjes 1 voor 1 verdwijnen, en zo de 30 minuten aftellen. Zodra je kind op mag staan opent Sam zijn ogen, het scherm kleurt groen en er verschijnt een zon op het scherm.

Het heeft ons ontzettend geholpen om Thijs het besef van tijd te leren, ik kan het iedere moeder aanraden. Het enige minpunt vond ik dat het schermpje al een half uur voor tijd om op te staan op licht, dit kan je niet instellen naar 5 minuten bijvoorbeeld, want echt niet dat Thijs nog een half uur gaat wachten.

Antoinette

9 lange maanden zwanger met de meest bizarre zwangerschapskwaaltjes

Solita (35) wilde al zo lang als ze zich kan herinneren mama worden. Maar toen eenmaal haar droom uitkwam, had […]

lees meer

tip van de week


Cover draagzak/draagdoek

Super handig deze draagcover want je kan je eigen gewone jas aan en je kind kan toch in de draagzak […]

lees meer

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best