Probiotica tijdens de zwangerschap

Het slikken van probiotica tijdens je zwangerschap is niet alleen om een (vaginale) schimmelinfectie te voorkomen of te genezen. Het is ook verstandig om te doen omdat het zorgt voor een gezonde darmflora en jouw kindje krijgt straks jouw darmflora mee. Tijdens het 1e en 2e trimester van je zwangerschap is Orthica Orthiflor Basic een goede probiotica om te gebruiken. Tijdens het laatste trimester van je zwangerschap en bij zuigelingen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 1 jaar heeft Orthica een speciaal moeder en kind probiotica Orthiflor Start .

Omdat ik tijdens mijn zwangerschap van Day heel erg last van schimmelinfecties, zowel vaginaal als in mijn darmen was ik heel trouw met de probiotica van Orthiflor. Ik wilde natuurlijk ook geen schimmelinfectie tijdens de bevalling want dat is niet gezond voor de baby. Tijdens de borstvoeding gebruikte ik Orthica Prena Fem zodat het bij Day ook zou bijdragen aan een goed darmflora. Na de 10 maanden borstvoeding deed ik Orthiflor Start ook in haar flesvoeding. Nu krijgt Day nog elke dag Orthiflor Kauw, een probiotica vanaf 3 jaar en ikzelf slik Orthiflor Original. Orthiflor Sensitive is te gebruiken vanaf 1 jaar. Heel veel succes. Voor verdere informatie of hulp bij het maken van een keuze kan je ook contact opnemen met De Online drogist, dit zie je aan de rechterkant van de website.

Liefs Tassie

Lees ook Tassie’s blog over ‘Zwangerschap en probiotica: een betere weerstand voor jou en je baby‘.

18 onmisbare tips als je gaat vliegen met je baby of peuter

Vliegen met je kindje is spannend, zo niet stressvol, maar met deze checklist samengesteld door echte travel mama’s wordt vliegen een […]

lees meer

tip van de week


Groeipijn kind

Wat je kunt doen tegen de groeipijnen van je kindje is een ‘groeipijn olie’ maken om mee te masseren. Als […]

lees meer

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best