Tags


kinderwens

Alternatieve geneeswijze bij kinderwens

In Tassie’s blog ‘Zwanger boven de 40: de voordelen en de mogelijkheden als je de hoop op een kindje al hebt opgegeven‘ lees je het verhaal van Vedra. Zij raakte op haar 46e zwanger op de natuurlijke manier ondanks dat 2 jaar daarvoor tegen haar gezegd was dat ze geen mama meer zou worden. Zij raakte zwanger dankzij acupunctuur en ze ging naar een praktijk voor natuurgeneeskunde waar ze gespecialiseerd zijn in voetreflexologie en toegepaste kinesiologie. Ga snel naar Tassie’s blog om er meer over te weten te komen. Niet alleen een must read als je een kinderwens hebt, maar ook als je wat ouder bent en graag een kindje wil, kun je hier lezen over alle voordelen van mama worden op ouder leeftijd.

Acupressuur en fertiliteits massage bij kinderwens

Acupressuur is een techniek die gerelateerd is aan acupunctuur. Hiermee worden de energieën van het lichaam geregeld door het manipuleren van punten op het lichaam. Dit heeft effect op de emoties, spanning en fysieke condities. Als het zwanger worden niet makkelijk gaat is dit een techniek die kan helpen. Fertiliteits massage kan ook ondersteuning bieden.

Fertiliteits-massage draagt bij aan:

  • een verbetering van de doorbloeding in het bekken
  • balans in je hormoonhuishouding
  • het afvoeren van afvalstoffen uit je lichaam
  • een regulering van je spijsvertering
  • ontspanning en reduceert je stress
  • het reguleren van je menstruatiecyclus
  • het op gang brengen van je menstruatie als deze uitblijft
  • het herstellen na een miskraam
  • om klachten als endometriose en PCOS syndroom te reguleren.

Bij Monique Rensen, Time4yourself  in Amsterdam kan je dit laten doen. Zij is gespecialiseerd in kinderwens, zwangerschap en geboorte en kan je op vele manieren helpen. Ook bij zwangerschapskwaaltjes, stuitligging, op gang brengen bevalling kan ze je helpen. Neem even een kijkje op haar site.

Anne Marije

 

Acupunctuur als zwanger worden niet lukt

Acupunctuur kan een laatste strohalm zijn als zwanger worden niet lukt dus waarom zou je het niet proberen, het wordt ook volledig of gedeeltelijk vergoed door de aanvullende verzekering.

Lees Tassie’s blog over Vedra. Zij raakte op haar 46e zwanger dankzij alternatieve geneeswijze ondanks dat ze 2 jaar daarvoor de hoop op een kindje al had opgegeven. Zij onderging o.a. een aantal acupunctuur behandelingen.

18 onmisbare tips als je gaat vliegen met je baby of peuter

Vliegen met je kindje is spannend, zo niet stressvol, maar met deze checklist samengesteld door echte travel mama’s wordt vliegen een […]

lees meer

tip van de week


Groeipijn kind

Wat je kunt doen tegen de groeipijnen van je kindje is een ‘groeipijn olie’ maken om mee te masseren. Als […]

lees meer

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best