Hoe kunnen we ons beschermen tegen elektromagnetische straling?

Een belangrijk onderwerp lieve medemama’s! We worden omringd door schadelijke straling! Zogenaamde elektromagnetische straling van onze mobiele telefoons, computers, tablets en WiFi en zelfs babyfoon. Het niveau van deze straling is wel 100 miljoen keer hoger dan 50 jaar geleden!

De straling is schadelijk voor onze gezondheid

Er heerst toenemende bezorgdheid omdat de constante hoge blootstelling aan deze elektromagnetische straling van invloed is op ons slaappatroon, onze dagelijkse prestaties en ernstige gezondheidseffecten op de lange termijn tot gevolg kan hebben zelfs voor onze ongeboren vrucht. Symptomen kunnen zijn; hoofdpijn, concentratie stoornis, vermoeidheid of slapeloosheid, stemmingswisselingen, weinig energie, stress, depressie en talloze pijnen. Belangrijk dat we ons gezin dus gaan beschermen tegen deze elektromagnetische straling, in dit artikel lees je precies hoe.

Kinderen zijn kwetsbaar

Kinderen zijn hierin een kwetsbare groep: “The WHO (Wereldgezondheidorganisatie) states that: “A child is more vulnerable to environmental factors”. De elektromagnetische straling dringt het kinderbrein dieper in dan bij volwassenen! Om kinderen te beschermen hebben landen als Frankrijk en Oostenrijk mobiel bellen op scholen bijvoorbeeld al verboden.

Sneller internet, meer masten, meer straling

Inmiddels maken we allemaal al gebruik van het supersnelle 4G en is de volgende stap logischerwijs 5G. In 2013 zijn er maar liefst 1345 nieuwe 4G masten bijgekomen, dit is nodig voor de capaciteit en bereik in kleinere regio’s, maar meer masten betekent ook meer elektromagnetische straling. De komst van 5G betekent zelfs per iedere 10 tot 12 huizen in de steden 1 antenne!

elektromagnetische straling

5G Appel

In 2017 is er een zogenaamd ‘5G Appel’ in het leven geroepen waarbij doctoren en wetenschappers de EU dringend verzoeken om uitstel van 5G. Want met de uitbreiding van het gebruik van draadloze technologie kan niemand het meer om de blootstelling aan de elektromagnetische stralingen heen. 5G betekent namelijk niet alleen een toename van het aantal 5G-transmitters (zelfs in huizen, winkels en ziekenhuizen). Tevens zijn er dan naar schatting 10 tot 20 biljoen internet verbindingen aan alledaagse voorwerpen zoals koelkasten, wasmachines, bewakingscamera’s, zelf-rijdende auto’s, bussen etc.

elektromagnetische straling

Wetenschappers maken zich ernstig zorgen

Meer dan 230 wetenschappers uit 40 landen hebben in de afgelopen jaren aangegeven zich ernstig zorgen te maken over deze straling. Verschillende wetenschappelijke publicaties hebben bewezen dat de elektromagnetische straling effect heeft op alle levende organismen op een niveau dat onder de meeste internationale richtlijnen ligt. Er is sterk bewijs dat langdurige blootstelling aan de elektromagnetische straling een risico factor is voor ziektes als Alzheimer, bepaalde kankers en zelfs onvruchtbaarheid. Het 5G Appel verzoekt de EU dringend om alle nodige maatregelen te nemen om de uitbreiding van de 5G in de wacht te zetten tot dat onafhankelijke wetenschappers kunnen verzekeren dat 5G en de totale straling veroorzaakt door elektromagnetische straling niet schadelijk zal zijn voor inwoners van de EU en daarbij in het bijzonder voor kinderen, zwangere vrouwen en voor het milieu.

Tevens drong het 5GAppel bij de EU aan op het stimuleren van voorzorgsmaatregelen tegen blootstelling aan elektromagnetische velden. Ook vond het 5GAppel dat het publiek geïnformeerd moet worden over de gezondheidseffecten, in het bijzonder over het risico voor kinderen en ongeboren kinderen in de buik van mama.

Elektromagnetische straling

Maar high speed internet is economische welvaart

Het antwoord van de Europese commissie op het 5G Appel? Digitale technologie, mobiele communicatie technologie en ‘high speed’ internet zijn de ruggengraat van de Europese economie van de toekomst, “It allows all citizens to be connected”. En de Europese Commissie geeft aan zich aan alle richtlijnen te houden. Hier worden wij best wel nerveus van, want we weten nu al dat 5G er op een dag dus gaat komen in de EU (In de US is het er al) omdat er te veel geld mee gemoeid is; de economie. De schadelijke straling is nu al schadelijk genoeg! Mommy Knows Best vindt het heftig dat het gewoon maar allemaal kan en ook dat we er niet voor worden gewaarschuwd.

Elektroallergie

Er is zelfs een aandoening, EHS, wat staat voor elektrohypersensitiviteit, waarbij mensen overgevoelig zijn voor straling. Deze mensen krijgen gezondheidsklachten van elektromagnetische straling, maar worden niet serieus genomen. We zijn best wel geschrokken na het lezen van de informatie over de gevolgen voor onze gezondheid en zeker voor het welzijn van onze kindjes. Wij willen onszelf en onze kindjes dan ook graag beschermen.

Hoe kunnen we ons beschermen tegen elektromagnetische straling?

Er bestaan EnergyDOT’s, dit zijn ultradunne magnetische stickertjes die onnatuurlijke schadelijke elektromagnetische stralingen ombuigen in een natuurlijk energieveld. De trilling die het meest harmonieus (georganiseerd) is, neemt de chaotische, onnatuurlijke trilling over. Ze gaan nu in dezelfde trilling vibreren! Hierdoor nemen gezondheidsklachten af en wordt permanente gezondheidsschade voorkomen. ‘Yeah right’ hoor ik je zeggen, maar er zijn placebo onderzoeken gedaan (dubbelblind) die het krachtige effect van de Energydots aantonen.

Tevens zijn er onderzoeken gedaan met levende rode bloedcellen en in de resultaten van deze onderzoeken is te zien dat Energy Dots een harmoniserend effect hebben. Positieve effecten van het gebruik van de EnergyDot die als feedback terug zijn gekomen van gebruikers in de afgelopen 15 jaar liegen er ook niet om:

  • Een hoger energieniveau
  • Beter slapen
  • Minder hoofdpijn
  • Betere Concentratie
  • Minder stress
  • Afname van spanningen

elektromagnetische straling

Soorten EnergyDOT’s

Er is een bioband, een armband die je kan dragen met een bioDOT in het midden die werkt als een energie supplement. Je kan de armband dragen om elke dag je energie te vernieuwen en goed af te stemmen.

Een bioDOT-The Personal is een klein rond stickertje die je bijvoorbeeld kan plakken aan de achterkant van je horloge of aan een kettinkje. De natuurlijke, coherente trillingen die in deze programmering gebruikt worden harmoniseren of stemmen opnieuw je energieveld af. Je kan het zien als het laden van een batterij, je energie wordt opgeslagen en opnieuw in balans gebracht. Zo bescherm je je tegen andermans apparaten door de dag heen.

De pet-DOT beschermt je huisdier, ze worden niet meer overstelpt met elektromagnetische trillingen van onze apparaten. De smartDOT is geprogrammeerd om de elektromagnetische trillingen van elektronische apparatuur die je regelmatig gebruikt te harmoniseren of opnieuw te tunen. Zo is ons lichaam beter in staat om te ontspannen. De spaceDOT is voor thuis of op de werkvloer. Een aquaDOT is een water harmoniser, het verbetert de natuurlijke vitaliteit van water en andere vloeistoffen. Er is ook een slaapMAT die helpt dat je dieper slaapt en ‘s morgens uitgeslapen en frisser opstaat. De slaapMAT verbetert de nachtrust en creëert een gevoel van kalmte bij volwassenen, kinderen en baby’s. Ook is er een pyramide, deze beschermt ons tot in een straal van 90 meter met in het midden een spaceDOT, voor een constante en vitaliserende balans in je huis.

Baat het niet, schaadt het niet

Tassie van Mommy Knows Best heeft nu ongeveer een jaar een smartDot achter op haar telefoon geplakt, deze is speciaal voor op je draadloze en elektronische apparaten. “Ik krijg geen ‘heet oor’ meer van het bellen en ik slaap beter”. “Ik kan je natuurlijk niet uit eigen ervaring zeggen of het me beschermt tegen de stralingen, maar baat het niet, schaadt het niet! Hetzelfde vind ik van de rest van de producten, slaapt je kindje bijvoorbeeld onrustig, waarom zou je geen slaapMAT proberen, heb je vaak hoofdpijn, plak dan een bioDOT op je horloge. En als deze kleine stickertjes ons echt kunnen beschermen tegen de schadelijke elektromagnetische stralingen die zoals je gelezen hebt ernstige gevolgen kunnen hebben voor onze gezondheid dan is dat gewoon heel erg mooi meegenomen”.

Super vette actie!

Omdat wij van Mommy Knows Best vinden dat het beschermen van het hele gezin tegen elektromagnetische straling voor iedereen mogelijk moet zijn hebben we voor jou een speciale actie. Een pakje van 2 smartdots kost normalitert €55, maar met de speciale actiecode ‘mkb’ kun je HIER jouw ‘Smartdot 5 multipack’ scoren voor maar €64,95, oftewel maar liefst 5 Energydots met nog eens €20 korting bovenop de aanbieding van Gewoon Lekker Puur. Plak een EngergyDot achter op jouw telefoon, op de telefoon van je man, op de WiFi router, op de tablet en onder het bedje van je kindje. Zo kun je dus jouw hele gezin beschermen!!

schadelijke straling

Bestel HIER bij Gewoon Lekker Puur jouw Smartdot 5 pack

 

Heb jij een mening of tips over dit onderwerp, aarzel dan niet om het te delen zodat we elkaar kunnen helpen. Vond je dit een te gek artikel, delen is lief. En als je meer van dit soort artikelen wilt én op de hoogte van alle mamawijsheid wilt blijven, volg Mommy Knows Best dan op Instagram en Facebook

Bronnen:
www.5gappeal.eu
www.ehs-mcs.org/en
www.energydots.com
www.ad.nl
www.4g.nl
www.wikipedia.com
www.gewoonlekkerpuur.nl

 

 

Summary
Hoe kunnen we ons beschermen tegen elektromagnetische straling?
Article Name
Hoe kunnen we ons beschermen tegen elektromagnetische straling?
Description
We worden omringd door schadelijke elektromagnetische straling van onze mobiele telefoon, wifi, tablet of zelfs babyfoon. Deze stralingen hebben ernstige gezondheidseffecten tot gevolg en kinderen zijn hierin een kwetsbare groep. Lees hier hoe jij jouw gezin kunt beschermen tegen deze schadelijke stralingen. Zeker met de komst van 5G is dit een must read artikel, want meer masten betekent meer straling.
Author
Publisher Name
Mommy Knows Best
Publisher Logo

18 onmisbare tips als je gaat vliegen met je baby of peuter

Vliegen met je kindje is spannend, zo niet stressvol, maar met deze checklist samengesteld door echte travel mama’s wordt vliegen een […]

lees meer

tip van de week


Groeipijn kind

Wat je kunt doen tegen de groeipijnen van je kindje is een ‘groeipijn olie’ maken om mee te masseren. Als […]

lees meer

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best