fbpx

Een fotoreportage als kraamcadeau

Een ‘Day in the life’ fotoreportage. Even serieus, wat een geweldig idee, een fotoreportage van een dag uit het leven van jou en je gezin. Geen geijkte geposeerde foto’s van je kindjes, maar een documentaire achtige reportage van de dagelijkse momenten zoals het ontbijt of de lunch, het voorlezen voor het slapengaan, koekjes bakken of het buitenspelen, de sportactiviteiten buiten de deur. Die momenten die je eigenlijk nooit vastlegt, maar die precies jouw dagelijkse gezinsleven vastleggen. Hoe gaaf voor je kindjes om deze foto’s terug te kijken als ze later groot zijn, om te zien ‘hoe dat vroeger ging bij ons thuis’.

Fotografe Sandra van der Meulen van Sandrinos fotografie die allebei mijn bevallingen heeft gefotografeerd (geboortefotografie), yup dat doet ze ook, kwam een dag bij ons thuis met haar camera voor een ‘Day in the life’ reportage. Het was even wennen die mevrouw met de camera overal bij, maar na 10 minuutjes was het alsof ze er niet meer was. Dat doet Sandra knap, op afstand blijven, zich nergens mee bemoeien (dus ook niet als je kindje stiekem zijn tanden zet in al het fruit), alsof ze gewoon op gaat in het meubilair. En omdat Sandra een lief en warm mens is, was het ook niet ongemakkelijk, het voelde goed en we gingen dus vanzelf over op de orde van de dag.

Het is een geweldige fotoreportage geworden, je krijgt echt een oprecht kijkje in ons leven en ik verheug me er nu al op om terug te kijken over een paar jaar. Pure, eerlijke foto’s, gewoon zoals het is. Een Day in the life fotoreportage inclusief een mini fotoalbum is er vanaf €250 en je kan met Sandra overleggen hoe uitgebreid je het wil hebben. Het is dus ook een leuk idee om een ‘Day in the life’ fotoreportage cadeau te geven, op de babyshower of als kraamcadeau, ik zou het in ieder geval een vet cadeau vinden om te krijgen ;-). Nieuwsgierig geworden? Zie hieronder een aantal van de 115 foto’s en kijk vooral even op Sandra haar website.

 

Liefs Tassie

 

 

Blauwlicht brillen voor kinderen: Nodig of klinklare onzin?

Overal op social media zien we advertenties voorbij komen over blauwlicht brillen voor kinderen, dat we deze aan moeten schaffen als […]

lees meer

tip van de week


Jeuk aan je huid tijdens zwangerschap

De jeuk aan mijn buik en onder mijn borsten was onverdraaglijk. Alles geprobeerd, ook naar de dermatoloog geweest, creme (Vaseline […]

lees meer

Liefs Tassie


De mama achter Mommy Knows Best